© 2016 Security 4 U - Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Webdesign For You

OPLEIDING BEVEILIGER

Het aantal particuliere beveiligingsbedrijven neemt de laatste jaren sterk toe. Vanuit deze branche is veel vraag naar goed personeel met een beveilinging opleiding. Een goed opgeleide beveiligingsmedewerker heeft een boeiende, afwisselende baan en is breed inzetbaar: controles op luchthavens, het bewaken van belangrijke gebouwen en installaties, het begeleiden van geldtransporten en het zorgen voor orde en netheid bij grote evenementen als concerten en voetbalwedstrijden.

Steeds meer bedrijven nemen eigen beveiligingsmedewerkers in dienst. Klanten en andere bezoekers komen in principe het eerst met een beveiligingsmedewerker in aanraking. Hij is als het ware het visitekaartje van het bedrijf. De taken en verantwoordelijkheden van een beveiligingsmedewerker gaan echter veel verder. Hij moet bijvoorbeeld diverse soorten meldingen en alarmen afhandelen.

Je kunt echter alleen in deze branche aan de slag, als je in het bezit bent van het diploma MBO Beveiliger en het branche-diploma van het SVPB. Wij leiden je snel op voor deze veelgevraagde diploma’s dankzij een perfecte, praktijkgerichte opleiding. Stel jouw toekomst veilig!

Bij de security 4 u profiteer je van veel ervaring. Dat maakt je studie gemakkelijker en sneller. De MBO opleiding Beveiliger leidt je al binnen 1 jaar op voor een afwisselende en verantwoordelijke functie in de beveiligingsbranche.

Om de vaardigheden en kennis aan te leren die je nodig hebt om de kerntaken en werkprocessen uit te voeren, bestudeer je verschillende theoretische lesonderdelen en maak je beroepsgerichte opdrachten.