© 2016 Security 4 U - Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Webdesign For You

DIENSTEN

INBRAAKGOLF EN (WONING)OVERVAL IN UW REGIO: KIES NU VOOR ÉÉN VAN ONZE DIENSTEN (ALARMOPVOLGING )

Inbraakgolf in uw regio… ! Inbrekers kiezen meestal voor onbeveiligde woningen en in deze donkere maanden is er wederom enorme toename. Woning- en woningoverval (soms zelfs gewapend), zie je dagelijks terug en iedereen kent wel een slachtoffer die het is overkomen. “Opsporing Verzocht” en dergelijke tv programma’s kun je er zelfs vullen. Dat dit een grote impact op je leven heeft, merken de vele slachtoffers vaak pas achteraf. Inbraak bestrijden met een “compleet draadloos alarmsysteem” dat zeer eenvoudig te bedienen is dus !

Toename woningovervallen: Inbraken kunnen uit de hand lopen tot woningovervallen die met veel geweld en lichamelijk letsel gepaard gaan. Uit cijfers blijkt dat ook woningoverval een toename enorme kent en 50+ ers zijn vaak het doelwit omdat daar veel te halen valt. Je moet er niet aan denken… zorg er dus voor dat u niet de volgende bent en kies nu voor een zeer eenvoudig te bedienen systeem dat altijd werkt. Houd woningovervallers buiten de deur en kies voor een “50+ overval/inbraakalarm met S.O.S. noodknoppen” voor direct alarm.

Winkel-, benzinepomp- en horeca- overvallen: Bedrijven worden ook steeds vaker slachtoffer van overvallen. Enorme geestelijke schade levert dit op en voorkomen is absoluut beter dan genezen. Samen met bedrijven ontwikkelde Security4U & alarm een
S.O.S. overval alarm met noodknoppen. De “buitenwacht” wordt bij een noodsituatie direct gealarmeerd. De vier S.O.S. noodknopen in uw bedrijf staan altijd “stand by” en hoeven niet steeds in- en uitgeschakeld te worden. Op het moment dat wij het alarm binnen hebben gekregen gaan wij direct bellen, bij geen gehoor schakelen wij direct de politie en sturen onze surveillance auto direct ter plaatse.

Security4U Beveiliging Compleet draadloos alarm
met telefoonkeizer € 399,00
Security4U Beveiliging 50 plussers S.O.S. alarm
met overval- en noodknoppen € 449,00
Security4U Beveiliging Compleet draadloos alarm
GSM telefoonkiezer € 699,00 Security4U Beveiliging Camera beveiliging via
app of recorder