© 2016 Security 4 U - Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Webdesign For You

ALARMOPVOLGING

Neem geen onnodige risico’s en laat professionele beveiligers dag en nacht uw alarmmeldingen opvolgen. Uw alarmcentrale wordt gekoppeld aan onze meldkamer. Bij een alarmmelding sturen wij direct een mobiele surveillant naar de locatie.

Bij aankomst controleert onze beveiliger eerst op externe braaksporen of schade. Hierna controleert hij of zij het alarmsysteem op de oorzaak van het alarm. In geval van inbraak worden sporen veilig gesteld en de politie ingeschakeld. Onze meldkamer houdt u op de hoogte. Zodra het gebouw veilig en afgesloten is, zal de beveiliger het alarmsysteem resetten en inschakelen.

Onder alarmopvolging wordt ook verstaan het afhandelen van (storings-)meldingen van bijvoorbeeld de brandmeldinstallatie, klimaatbeheersingssystemen en koelinstallaties.

Na iedere alarmopvolging laat onze beveiliger een rapport achter. Zo ziet u direct wat de aanleiding voor het alarm was en welke acties er door de beveiliger zijn ondernomen. Indien gewenst kan dit uiteraard ook digitaal toegestuurd worden.

Onze beveiligers zijn Beheerder Brandmeldinstallaties en zijn daarom bevoegd om, indien gewenst, ook de brandmeldinstallatie te bedienen voor het dagelijks beheer of bij storingsmeldingen en echte brandalarmen.